OLED TV

MOC9000

Bezgranična zabava sa

Android/Google TV™

Filmovima, serijama, igrama, muzikom - koliko god želite. Svakodnevno nove aplikacije i pristup sve većem broju sadržaja - sve to Vam nudi Vaš METZ blue Android/Google TV. Streamajte najnoviju seriju na Netflix-u, pretplatite se na svoje omiljene kanale na YouTube ili podelite svoje liste sa svojim prijateljima. Pregledni meniji Vam omogućavaju da još brže pronađete ono što tražite, dok personalizovane preporuke o sadržaju u Google Play prodavnici, YouTube i aplikacijama čine doživljaj televizije još individualnijim. Možete pristupiti aktuelnom TV programu kratkim klikom na TV pločicu „Live“ u Android/Google meniju.

Sve Vaše omiljene emisije na jednom mestu.

NETFLIX

Netflix Originals. Komedije. Drame. Dečiji program. Netflix prenosi Vaše omiljene TV emisije i filmove direktno na Vaše omiljene uređaje. Brzo. Lako. I to menja svet zabave. Postoji mnogo načina da gledate Netflix. Vaše serije i filmove. Kako želite. Započnite serije i filmove na svom mobilnom telefonu i završite ih na Vašem METZ blue TV. Netflix uvek nastavlja tačno tamo gde ste pre toga stali.

METZ blue: nova, globalna marka kompanije Metz

2018 je posebna godina za Metz: ne samo da slavimo 80-tu godišnjicu kao tradicionalna nemačka kompanija, već smo uveli i novu, globalnu marku pod nazivom "METZ blue", koja ima širi tržišni segment i dugoročno će biti zastupljena na svim kontinentima.

Dizajn - moderan i funkcionalan.

U našim proizvodima najviše pažnje poklanjamo dobro izbalansiranoj kombinaciji tehnologije i dizajna. METZ blue TV uređaji se odlikuju purističkim i tankim dizajnom koji se savršeno uklapa u bilo koju životnu sredinu i dobro izgledaja u Vašem dnevnom boravku. Integrisani soundbar sa prednjim zvučnicima, dvosmerni bas refleks sistem (u zavisnosti od modela) kao i Dolbi i DTS TruSurround za virtuelni surround zvuk pružaju ubedljiv kvalitet zvuka.

METZ blue - naši proizvodi.

METZ blue TV je uvek dobar izbor, jer naši televizori uvek obezbeđuju najbolju zabavu. Bilo da se radi o UHD ili OLED tehnologiji: sa METZ blue ćete naći pravi TV - samo za Vas. Operativni TV sistem Android i pristup Google Play prodavnici pružaju pristup velikom raznolikom sadržaju.