O nama

Istorija marke.

METZ blue

Nemačka marka.

Kombinujući snagu Skyworth-a, globalnog igrača u televizijskom poslovanju, i 85 godina iskustva u tehnologiji tradicionalnog nemačkog proizvođača Metz, METZ blue stvara visoko kvalitetna Smart TV rešenja s ciljem da najnovije tehnologije ekrana postanu dostupne svima.

 

Tehnologija ne samo da mora raditi, već mora pričinjavati i zabavu. U to smo uvereni. Naši proizvodi se stoga odlikuju velikom pouzdanošću - oni su jednostavni za upotrebu i donose sa pametnim funkcijama neograničenu zabavu u dnevni boravak.

METZ blue: nova, globalna marka kompanije Metz

2018 je posebna godina za Metz: ne samo da slavimo 80-tu godišnjicu kao tradicionalna nemačka kompanija, već smo uveli i novu, globalnu marku pod nazivom "METZ blue", koja ima širi tržišni segment i dugoročno će biti zastupljena na svim kontinentima.

Metz Classic – always first class.

Metz Classic razvija i proizvodi proizvode u Nemačkoj već 85 godina, što ga čini jednom od najtradicionalnijih kompanija za potrošačku elektroniku u Nemačkoj. Svojim proizvodima, Metz Classic sledi "made in Germany" zahtev, da isporučuje prvoklasni kvalitet svojim kupcima. Metz Classic predstavlja tehničku perfekciju u smislu dugovečnosti, pouzdanosti, kvalitete slike i zvuka, kao i jednostavnosti korišćenja.

 

 

 

www.metz-ce.de/en/